De verschillende Zelesta dekbedden | welke past het beste bij jou?

De verschillende Zelesta dekbedden | welke past het beste bij jou?

De verschillende Zelesta dekbedden | welke past het beste bij jou?

Bij Zelesta hebben we 5 verschillende 2-1 wasbare dekbedden met vast overtrek. Wij kunnen ons voorstellen dat als je nieuw bent met ons product het soms even zoeken is welke nu het beste bij je past. Geen zorgen, in dit blog bespreken we ieder dekbed en aan het einde van de rit weet jij precies welke je moet kopen.

De basis
Om te beginnen is het goed om te weten dat we in de essentie twee verschillende dekbedden verkopen: het Wonderbed en het Easybed. Het Wonderbed kenmerkt zich door Z-vormige stiksels en het Easybed bestaat altijd uit 2 kleuren en een ruitpatroon. Beide dekbedden zijn vast overtrek, wasbaar, sneldrogend, hypoallergeen en ventilerend. 


De Zelesta dekbedden zijn hoe dan ook een goede keuze voor jou als je;
- een hypoallergeen dekbed zoekt,

- een gevoelige huid hebt,

- tijd en energie wil besparen door eenvoudiger je bed te kunnen verschonen,

- het nooit meer te warm of te koud wilt hebben ’s nachts,

- jouw slaapkamer een upgrade wilt geven,

- waarde hecht aan je nachtrust.


Goed, nu we dit helder hebben kunnen we het beste dekbed voor jou gaan uitkiezen.

 


- Het Wonderbed
Dit wasbare dekbed raden we aan iedereen aan die een wat warmer dekbed wil. Het Wonderbed valt aan de warme kant van een klasse 2 All Year dekbed. Geschikt dus voor een slaapkamer met een gematigd klimaat en het hele jaar door. Wil je meer weten over de verschillende warmteklasses? Lees hier meer. 

Daarbij komen de Wonderbedden in verschillende prints. Als jij iemand bent die wel houdt van een printje in de slaapkamer is dit dekbed ideaal voor jou. 


- Het Wonderbed Light
Dit dekbed is een lichtere variant van het originele Wonderbed. Verkrijgbaar in dezelfde droomachtige printjes, maar met de helft van de vulling. Dit is het ideale dekbed voor jou als je opzoek bent naar een koel dekbed in de lente, zomer of herfst. Je kunt hem uiteraard ook gebruiken als extra dekbed in de winter of wanneer je slaapkamer altijd goed verwarmd is. Dit dekbed valt onder warmteklasse 3.


- Het Wonderbed Extra Light
Wil je het nog een beetje koeler aanpakken? Dan is ons Wonderbed Extra Light zonder twijfel de beste keuze voor jou. Dit dekbed heeft het laagste vulgewicht en is daarmee ons koelste dekbed. Uiteraard wederom met de bekende prints die je van het Wonderbed gewend bent. - Het Easybed
Ons tweede trots is het Easybed. Het Easybed dekbed valt net als het Wonderbed onder warmteklasse 2, maar is in vergelijking met het Wonderbed iets koeler. Ideaal als je opzoek bent naar een dekbed voor het hele jaar, maar je het iets sneller warm hebt ’s nachts. 

Deze dekbedden zijn ook ideaal voor jou als je houdt van effen kleuren. Met dit dekbed heb je aan iedere zijde een andere kleur, waardoor je niet alleen een 2 in 1 dekbed zonder overtrek hebt, maar waardoor het ook nog eens lijkt alsof je twee verschillende kleuren bezit. 


- Het Easybed Light 
Als laatst maar zeker niet als minst in onze collectie hebben we het Easybed Light. Dit dekbed heeft net zoals het Wonderbed Light de helft aan vulgewicht van het reguliere Easybed. Hierdoor is ook dit dekbed een goed dekbed voor in het voorjaar, de zomer, het najaar, voor een slaapkamer waar het wat warmer is en voor mensen die het snel warm hebben in de nacht. 


Nooit meer moeizaam je bed opmaken
Verder is het goed om te weten dat de Zelesta dekbedden sowieso goed bij je passen als je klaar bent met het altijd weer vervelende taakje van je bed opmaken. De dekbedden hebben geen overtrek nodig en kunnen wekelijks in de wasmachine. Wil je weten welk dekbed in welke machine past? In dit artikel leggen we je het uit. 


De maten
Als je jouw ideale Zelesta dekbed hebt gekozen is het nog even belangrijk om naar de maten te kijken. Onze dekbedden hebben een lengte van ofwel 200 cm of 220 cm. Iedereen die langer is dan 180 cm raden we aan een dekbed te kopen met een lengte van 220 cm. Bij de breedte is het slim om na te gaan of je het deken wilt delen met iemand of voor jezelf wilt hebben en of je wilt dat die over het matras valt. Als je er niet helemaal uitkomt, raadpleeg dan deze pagina


Slaap lekker…
Als het goed is heb je nu alle benodigde informatie om het juiste Zelesta dekbed uit te kiezen. Al onze dekbedden vind je terug in onze online shop. En kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, want jouw nachtrust is onze verantwoordelijkheid. Terug naar blog