Informatie

Waarom kiezen voor Hero dekbed?

Hero dekbed is een hoogwaardig dekbed met vaste overtrekhoes en voorzien van ISO-12951, ISO-12952 & OEKO-TEX. Deze keurmerken staan voor brandvertragend materiaal en kwaliteit. Je kan dus met een gerust hart heerlijk slapen onder Hero dekbed. 

Waar is Hero dekbed van gemaakt?

De tijkstof van het dekbed is gemaakt van 100% vlamvertragende polyester microvezel. Hierdoor voelt het dekbed als zacht katoen aan. De vulling van het dekbed bestaat uit 400gr. p/m2 gesiliconiseerde brandveilige holle vezels. Dit houdt de warmte zeer goed vast en reguleert de temperatuur in de zomer & winter!

Wat zijn de voordelen?

Omdat Hero dekbed is voorzien van een vaste hoes gaat niet enkel de losse overtrek in de wasmachine maar het hele dekbed. Dit zorgt voor minder lichamelijke inspanning bij het opmaken van je bed, betere hygiëne, minder stof en huisstofmijt. Hero dekbed is daarom hypoallergeen! Gooi het dekbed eenvoudig in de wasmachine en wasdroger, of laat het luchtdrogen voor een nog langere levensduur. Je dekbed opmaken was nog nooit zo makkelijk!

Zijn er ook nadelen?

Zoals bij de meeste voordelen zijn er ook enkele nadelen. Hero dekbed heeft namelijk een vaste overtrek waardoor je niet elke week een ander dekbedovertrek kan gebruiken. Dit hebben we opgelost door Hero bed altijd te voorzien van 2 kleuren. Zo kan je toch wisselen.

Voor wie is Hero dekbed?

Hero dekbed is voor iedereen die meer gemak en hygiëne in de slaapkamer wilt. Echter zijn wij bijzonder geschikt voor een aantal specifieke groepen:

  • Senioren 
  • Mensen met lichamelijke klachten zoals reuma
  • Mensen met allergieën voor stof en/of huisstofmijt
  • Voor in een tent, caravan of kamper

Laat je verrassen door het gemak van Hero dekbed!