Hallo, wij zijn Zelesta.

Wij zijn het allereerste dekbed waar simpelheid en comfort voorop staan, met zorg ontworpen voor jou. Onze unieke 2-in-1 dekbedden maken aparte dekenhoezen vanaf nu overbodig. 

Waarom kiezen voor Zelesta?

Zelesta is een hoogwaardig dekbed met vaste overtrekhoes en voorzien van ISO-12951, ISO-12952 & OEKO-TEXDeze keurmerken staan voor brandvertragend materiaal en kwaliteit. Je kan dus met een gerust hart heerlijk slapen onder Zelesta.

Waar is Zelesta van gemaakt?

De tijkstof van het dekbed is gemaakt van 100% vlamvertragende polyester microvezel. Hierdoor voelt het dekbed als zacht katoen aan. De vulling van het dekbed bestaat uit 400gr. p/m2 gesiliconiseerde brandveilige holle vezels. Dit houdt de warmte zeer goed vast en reguleert de temperatuur in de zomer & winter!

Bekijk de collectie

Wat zijn de voordelen en nadelen?

Wat zijn de voordelen?

Omdat Zelesta is voorzien van een vaste hoes gaat niet enkel de losse overtrek in de wasmachine maar het hele dekbed. Dit zorgt voor minder lichamelijke inspanning bij het opmaken van je bed, betere hygiëne, minder stof en huisstofmijt. Zelesta is daarom hypoallergeen! Gooi het dekbed eenvoudig in de wasmachine en wasdroger, of laat het luchtdrogen voor een nog langere levensduur. Je dekbed opmaken was nog nooit zo makkelijk!

Zijn er ook nadelen?

Zoals bij de meeste voordelen zijn er ook enkele nadelen. Zelesta heeft namelijk een vaste overtrek waardoor je niet elke week een ander dekbedovertrek kan gebruiken. Dit hebben we opgelost door Zelesta altijd te voorzien van 2 kleuren. Zo kan je toch wisselen.

  • Senioren

  • Mensen met lichamelijke klachten zoals reuma

  • Mensen met allergie voor stof en/of huisstofmijt

  • Voor in een tent, caravan of kamper